Har barrikaderat mig i sovrummet ända sen igår kväll. Igår när jag satt låg och kollade på tv i helmörkret såg jag nånting i ögonvrån, nåt svart. Trodde jag inbillade mig först men när jag vred på huvudet så tror ni inte att det sprang ett jävla möss på golvet en halv meter ifrån mig!
Alltså, jag är inte rädd för möss, jag tycker bara dom är jävligt äckliga. Jag rusade ut från vardagsrummet, stängde dörren och klämde in en handduk i dörrspringan. Så jag hoppas det inte har kommit ut. Var tvungen att gå och köpa en musfälla imorse, den är nu uppspänd med lite jordnötssmör på (det lär ska funka nästan bättre än ost). Nu sitter jag bara och väntar på att det ska smälla. Men problemen slutar ju inte där ännu. Jag måste ju få ut det döda mösset också. Uuuuuh! *ryser* Och sen städa upp allt skit mösset hade lämnat efter sig.

Natutligtvis måste allt sånt här hända när jag är ensam hemma.

Sa jag att jag hatar möss?

Update: Inget möss i fällan ännu. Damn.

Update 2: Faaan, jag hade satt ostbiten för långt fram i fällan så mössjäveln hade bara spatserat iväg med osten. Orkar inte med dert här nu mera. Fatta hur äckligt det är att bo med ett möss. Det skiter ju fan överallt!

Annonser