Nej, det är sant, jag gör inte det. Varför? För att jag har hemska utslag på mina händer nästan konstant nu när det blir kallare och lider mot vinter. Och att stå och klotta i vatten förvärrar det så in i h-vete. Så nu sitter jag här och lider när det svider på mina finger. Det är först när man har typ eksem eller nåt på händerna som man inser hur ofta man faktiskt har sina händer nedsänkta i vatten. Jag försöker ju undvika att hela tiden utsätta mina händer för vatten, men man kan ju inte stå och dra på sig diskhandskar varje gång man ska diska en gaffel eller ett glas heller. Vill ha diskmaskin! Edit: Egentligen är jag lite fascinerad av våra kroppar och hur dom egentligen funkar. Jag jobbade som städerska på en tandläkarmottagning när jag var typ 15 och använde latexhandskar då jag städade. Fick hemska utslag. Det konstaterades att jag har latex-allergi (inte tänka snuskigt nu! 🙂 ) och ända sen dess har dessa utslag hängt med. Weird, right?

Förra helgen var vi till Ikea och laddade upp inför julen (läs: jag handlade ljus och Tom gick omkring och såg tröttare och tröttare ut för varje ljus som åkte ner i kassen). Jag har alltid drömt om kak- och muffinsformar i silikon, och sini, på Ikea hade dom superbilliga, jättesöta muffinsformar i silikon! Dom har jag testat nu första gången. Älskar! Dom hålls fina och flyter inte ut och blir till en plätt som det lätt blir i vanliga pappersformar. Bakade morotscupcakes och ska snart göra frostingen också så jag kan spritsa på den imorgon. Tänkte nämligen bjuda mina svärföräldrar på dom, för dom kommer och hälsar på oss imorgon.

Titta så fina och prydliga!

Sen hade jag ju födelsedag i veckan också. Hela 28 år. Dubbelfjortis. Ett steg närmare 30-års krisen. Jaja, det är bara siffror. Känner mig inte så fasligt gammal faktiskt. Av min älskade sambo fick jag bl.a. får-tofflor. 🙂 Supercoola.
Jag älskar ju Cath Kidston, så jag fick en jättesöt mugg som jag har invigt ikväll. Och så fick jag även detta.

Cath Kidston armband med berlocker


Och dom här!

Kan ni tänka er att det är lillajul i helgen?? Stjärnlampan visade jag ju er redan, men sen fick jag en snilleblixt och köpte en ljusslinga till sovrummet också! Supermysigt!

Adventsljusstaken åkte också fram, det är ju 1a advent på söndagen. Men julljusstaken får nog vänta nån vecka ännu tror jag.

Nu ska jag göra frostingen till morotsmuffinsarna, vänta på att tvättmaskinen ska stanna och sen ta natten. Imorgon blir det att jobba hemifrån. Första gången i mitt liv! I’m psyched! Har t.o.m. en egen laptop som jag fått från jobbet. Nevermind att den är ganska skit :), den är splitterny iaf och 100 ggr bättre än stenåldersapparaten jag hade förr.
Ta-taa!

Annonser