En lite uppdatering bara. Dagarna går och jag pysslar på här hemma och ordnar och reder upp. Vi har varit till Ikea och fick handlat en hel del, några möbler till vardagsrummet fattas ännu. Ett skrivbord och en bänk/byrå. Till sovrummet ska vi ännu ha nån sorts klädställning. Som det är nu ligger alla våra kläder på golvet i kappsäckar och lådor ännu. På tal om lådor så kom våra lådor vi skickade från Finland igår. Har hittat en sak som har gått sönder i frakten och det var en ljusstake jag tycker väldigt mkt om. Ska se om jag hittar nåt glaslim här så kanske vi får den fixad.

Har även bokat tid för intervjun för National Insurance number. Undrar vad det blir för polisförhör… Igår var vi till den lokala puben/restaurangen som var väldigt mysig! Blir nog stammisar där tror jag. 🙂

Nu ska jag snart bege mig ut igen för att se om jag kan hitta de saker jag har på min lista. Borde ha farit för länge sedan, men jag är så segstartad på morgnarna. Det kommer en gubbe hit idag och ska kolla om det finns nå skador i lägenheten som de kan fakturera de tidigare hyresgästerna för. Jeezez, de är så petnoga här så man vågar knappt gå på golven eller sitta i soffan så man inte orsakar nå ”wear and tear” större än normalt.

Imorgon tänkte vi möjligen åka till Brighton och titta. På söndag blir det Ikea igen för att hämta de större grejerna. I onsdags hade vi bara en liten Golf och dit rymdes inte så mkt. Kanske har berättat det här åt vissa, men här i London finns alltså ett sjukt bra system när man behöver en bil, Streetcar. Det finns alltså bilar utparkerade runtom i London som man kan låna för allt från 1 h till flera dagar och så betalar man en viss summa. Jättebehändigt när man ibland behöver en bil! Som när man ska till Ikea eller om man ska typ hämta nån från flygplatsen eller liknande. Till söndag har vi bokat en VW Touran och hoppas på att det ryms allt vi behöver i den. Så letar man bara efter närmaste bil på den där sidan och så bokar man den, går till gatan den är parkerad på och så låser man upp bilen med ett slags kreditkort. I handskfacket finns nycklarna kopplade till en maskin som man låser upp med sin personliga pin-kod. Helt sjukt bra!

Nåja, off and away. Ska man måsta ta med sig en kofta idag…

Annonser